tiistai 30. huhtikuuta 2013

Happy May Day!

Vappu on huomenna, ja pitäisi löytää joka vuotinen bilefiilis samaan aikaan, kuin 5,4 miljoonaa muuta ihmistä. No ehkä viinipullo tai pari auttaa siinä.;) Ja aurinko. Jos sellaista huomenna nähdään. 

Tomorrow is May Day, a national drinking party, and I should find my party feeling at the same time than 5,4 million other people. Well, maybe a bottle of wine or two will help me.;) And The Sun. If it's possible in Finland to see things like that.

Tänä keväänä, jota on jatkunut jo peräti viikko tai puoltoista, on tapahtunut kaikkea jännää. Tai miten sen kukin määrittelee. Minun tapauksessa seuraavaa: 1. Pääsin Desuconiin 2013 vänkäriksi eli vapaaehtoistyöntekijäksi! Yokatta desu ne.^^ 2. Sain vihdoin ja viimein opintotukihakemukseni Kelalle (ja ne tarvittavat opintopisteet tietenkin.) 3. Sain vihdoin ja viimein kaivaa skeittilautani talvisäilöstä. Tosin flunssastani johtuen en ole päässyt vielä laudan päälle, mutta jos sitä tämän viikon aikana.

During this spring, which started a week and a half ago, there have happened a couple of exciting things. Or how each other define 'exciting'. Anyways, in my case it's something like that: 1. I got accepted to Desucon 2013 as a volunteer employee! Yokatta desu ne.^^ 2. I FINALLY was able to apply a study grant and student loan for my studying. Goodbye money problems. 3. It's time for skateboarding again because almost all the snow has melted away. Unfortunately I have had a flu during these days but when I fully recover, I'm on the board again.

Vielä vanha, mutta keväinen kuva loppuun:

Yet an old but springlike picture here:



Dress: Pieces

EDIT: Oli pakko muokata sen verran, että tasaa rivit. Näytti sen verran hirveältä omaan silmään. Ei se nyt vieläkään mikään hehkein kukka ole, mutta eipäs nyt olla turhan kranttuja. Myös koko- ja värisäädöt meni uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti